‘Οπου υπάρχουν άνθρωποι” , όπου υπάρχει ανάγκη για βοήθεια. Τότε το “εγώ” γίνεται “εμείς” και το “εμείς” ο κόσμος!

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ανταποκριθήκατε στο πρώτο κάλεσμα των Γιατρών του Κόσμου και μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό γκαλά που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019. Τα έσοδα από αυτή την όμορφη βραδιά θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ανοικτού Κέντρου ψυχοκοινωνικής στήριξης παιδιού και εφήβου.

Ήταν ιδιαίτερη χαρά μας που την όμορφη αυτή βραδιά η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου μας κα. Ρούλα Ρουβά ανακηρύχθηκε πρέσβειρα Ελλάδας των Γιατρών του Κόσμου.

Οι Γιατροί του Κόσμου μέσα από το Ανοικτό Κέντρο για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη και ενδυνάμωση ευάλωτων παιδιών σε κίνδυνο κοινωνικού αποκλεισμού, μεριμνούν για τη προαγωγή και πρόληψη ψυχικής υγείας και για την ομαλή ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών και κινητοποιούν εθελοντές, φοιτητές, επιστήμονες και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, καλλιτέχνες, εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών, για την εμψύχωση, τη προσωπική ενδυνάμωση, την αποκατάσταση και τη κοινωνική ένταξη τόσο μέσα από την εξατομικευμένη παρέμβαση όσο και μέσα από τα ομαδικά προγράμματα και τις συλλογικές δράσεις , λειτουργώντας σε καθημερινή βάση μία ασφαλή, προστατευτική δομή – σημείο αναφοράς για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τη κοινωνική αποστέρηση και το κίνδυνο του κοινωνικού αποκλεισμού.

© 2024 RoulaRouva.com designed by Motivar

logo-footer